Online offerte voor je nieuwe ramen

Als het gaat om het vervangen van deuren of ramen, sta je voor verschillende opties. Het is niet gemakkelijk om een keuze te maken, gezien het grote aantal beschikbare mogelijkheden. Daarom is het belangrijk om een online calculator te hebben waarmee je de prijs van je ramen kunt evalueren. Deze online calculator is zeer interessant, aangezien je jouw budget kunt opstellen door een schatting te maken van de te verwachten kosten.

Bereken de prijs van je nieuwe ramen

Vraag je offerte online

Kies het materiaal

PVC ramen: factoren die de prijs beïnvloeden

Met de technologische vooruitgang is het nu mogelijk te kiezen tussen verschillende materialen die voor het raam gebruikt kunnen worden. In principe kun je kiezen tussen PVC, aluminium en houten ramen.

De eerste keuze, PVC of kunststof,  is het meest verkochte materiaal in België. Het is een zeer resistent materiaal, die lang meegaat. Bovendien is PVC een uitstekende warmte- en geluidsisolator. Niet te vergeten dat hij heel esthetisch oogt en tegen een betaalbare prijs wordt aangeboden. Bovendien kent de Vlaamse overheid een premie toe voor Belgen die voor dit type raam kiezen.

Ook het aluminium raam kent een ongekend succes. Naast zijn grote weerstand is dit materiaal gemakkelijk te onderhouden, zelfs als het wordt blootgesteld aan zon of  regen. Bovendien is het zeer licht en verkrijgbaar in verschillende kleuren, terwijl het een goede thermische isolatie biedt. De geluidsisolatie hangt vooral af van het gebruikte type beglazing.

Tenslotte is er het houten raam dat ook zeer stevig is. Niet te vergeten dat het perfect past bij atypisch ramen. In elk geval zal de prijs van het raam variëren afhankelijk van het gebruikte materiaal.

Kies de lengte en breedte van je ramen

Wanneer je ramen vervangen?

Het is belangrijk je eraan te laten herinneren, dat bij het opstellen van een offerte voor je nieuwe ramen, de grootte en de plaats van je raamkozijn rechtstreeks van invloed zijn op de prijs. Met andere woorden, de mate waarin de kozijnen aan weersinvloeden worden blootgesteld en hun afmetingen zijn belangrijke factoren bij de schatting van de kosten. Onze online calculator kan daarom de kosten van je ramen schatten op basis van hun grootte. Zo krijg je een nauwkeuriger offerte en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Kies het type beglazing

De online calculator houdt ook rekening met een belangrijke factor, namelijk het gebruikte type beglazing. Merk op dat je kunt kiezen tussen dubbele beglazing, hoogrendementsbeglazing (HR+) en superisolerende beglazing (HR++). Naarmate het isolerend vermogen van de beglazing toeneemt, stijgt ook de prijs ervan. Het is echter belangrijk te benadrukken dat het een lonende investering is, in de zin dat je bespaart op je energierekening.

Vraag een offerte op maat

De online prijscalculator voor ramen is een nauwkeurig en waardevol hulpmiddel waarmee je jouw budget kunt opstellen voor het vervangen van oude ramen. Wij brengen jou bovendien ook in contact met professionals op dit gebied die bij jou in de buurt gevestigd zijn. Op die manier kun je hun diensten vergelijken en het voordeligste aanbod vinden. Er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het vergelijken van prijzen en aanbiedingen. De beste manier is om informatie in te winnen bij bedrijven die op dit gebied gespecialiseerd zijn.

Offerte ramen online

  1. Beschrijf je project
  2. Professionele vakmannen nemen contact met jou op
  3. Kies de beste raamspecialist

BEREKEN DE PRIJS VAN JE NIEUWE RAMEN

Gratis & Vrijblijvend !